zaterdag 29 maart 2008

Plaatsingswedstrijd Turnen Heren 29 maart 2008 Zwijndrecht

Naarmate de finales dichterbij komen neemt de spanning toe. Sommige koppies laten dit ook zien. De foto's die vandaag gemaakt zijn, hebben betrekking op wedstrijd 1 en 2 van de zaterdag. Morgen ook weer foto's maken, dus thuis even vlug de foto's bewerken en uploaden. Te lang wachten voert de spanning alleen maar op! Serie 1, serie 2 en serie 3 (wedstrijd 1), serie 4, serie 5 en serie 6 (wedstrijd 2).


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Charles, Ik wil je hierbij bedanken voor de schitterende foto,s van alle turners, waaronder ook mijn zoon. wanneer wij in Zwijndrecht zijn geweest, kijk ik altijd even op je blog. Nogmaals bedankt. Jos Schreiner. Vader van Kay Schreiner ( KDO Hellevoetsluis ).

Anoniem zei

Wat een geweldige foto's.
We hebben van Sander de Graaff (TOOS Waddinxveen) een prachtfoto opgeslagen. Helaas waren de meta gegevens niet zichtbaar, want ik ben heel nieuwsgierig naar de gebruikte snelheid en isowaarde. Heb ik het goed gezien dat je met een Nikkon aan het fotograferen was? De foto waar het om gaat is IMG_1878_JPG.
Nogmaals, Petje af!
Teun de Graaff

Anoniem zei

Hallo Teun,
Bedankt voor je enthousiaste reactie.
De foto's zijn allemaal gemaakt met een CANON EOS 400D en Sigma 70-200mm 1:2.8 APO DG MACRO HSM II lens.
De sluitertijd bij deze foto was 1/160 sec en diafragma 3.5 met 1600 ISO. Gefotografeerd in sluitertijdvoorkeuze. Het licht in de Develhal is sterk wisselend.
groeten,
Charles Uytdehaag

Anoniem zei

Heel bijzonder om te zien dat je zo weinig ruis hebt bij iso 1600.
Zelf heb ik van de tribune gefotografeerd (Olympus E510 met Zuiko 50-200 (omgerekend 100-400)). Door de grote afstand veel minder licht, met snelheden van 1/50 tot 1/160 kunnen schieten, dus meer bewegingsonscherpte, meer dieptescherpte en ook iets meer ruis.
Ook van jouw keuze van beelduitsnede en standpunt weer wat geleerd. Voor de nieuwe site van TOOS (in aanbouw) ben ik gevraagd te fotograferen, en je hebt me geïnspireerd!
Bedankt, Teun